Και πάλι πρωτοπόροι

τοπ

Η CBA ως πρωτοπόρος εταιρεία κατάφερε για ακόμη μια φορά να πετύχει το στόχο της. Με βάση την πολυετή εμπειρία μας στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, έχουμε αποδείξει ότι με συστηματική δουλειά, συνέπεια και αφοσίωση μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας με την πολύχρονη εμπειρία που το διακρίνει υποστήριξε την εταιρία, Infocredit Group Ltd, σε όλη την διαδικασία εφαρμογής συνδυασμένου συστήματος διαχείρισης σύμφωνα με τα  πρότυπα ISO 9001:2015 και ISO 22301:2013. Ως αποτέλεσμα, η Infocredit Group Ltd είναι τώρα η πρώτη εταιρεία στην Κύπρο πιστοποιημένη με το νέο πρότυπο ISO 9001:2015 και με το ISO 22301:2013.

Η επιτυχία αυτή έρχεται να προστεθεί στις επιτυχίες της εταιρείας μας και επιβεβαιώνει το καλό όνομα που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια, επιβραβεύει τις προσπάθειες του προσωπικού μας και μας γεμίζει με υπερηφάνεια. Έχοντας ως φάρο την συγκεκριμένη επιτυχία συνεχίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα σας και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούμε σε κάθε στόχο που εσείς, οι πελάτες μας, έχετε θέσει.

Θερμά συγχαρητήρια στους πελάτες μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό που εργάστηκε με αφοσίωση και επαγγελματισμό για επίτευξη του στόχου.

Η επιτυχίες των πελατών μας είναι η ικανοποίηση μας.

Ελάτε μαζί μας για την επόμενη πρόκληση!