ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε Σύμβουλοι Επιχειρήσεων και παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες κατάρτισης, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας λύσεις οι οποίες προσθέτουν άμεσα αξία σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Μέσα από μεθοδική διερεύνηση των αναγκών των πελατών μας, εξατομικεύουμε υπηρεσίες ικανές να βελτιώσουν την επιχειρηματική συμπεριφορά, τις διαδικασίες και την απόδοση τους σε νέα, υψηλότερα επίπεδα.

Μας εμπιστεύεστε από το 1989.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Μέσω των υπηρεσιών συμβουλευτικής και κατάρτισης, προσφέρουμε στοχευμένη επαγγελματική υποστήριξη για την επίτευξη των στόχων της επιχείρησης / οργανισμού. Οι τομείς εξειδίκευσης μας περιλαμβάνουν την Επιχειρησιακή Αριστεία, Επιχειρηματική Ανάπτυξη, Αειφόρο Ανάπτυξη και Ευρωπαϊκά Προγράμματα / Ευκαιρίες Χρηματοδότησης.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Είμαστε ευγνώμωνες στους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Προσεγγίσαμε την CBA όταν αποφασίσαμε να προχωρήσουμε με πιστοποιήσεις σύμφωνα με τα πρότυπα ISO και να συμμορφωθούμε με νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις, για να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη της εταιρείας μας. Η επιλογή της CBA βασίστηκε στη φήμη τους για επαγγελματισμό, αξιοπιστία και την εμπειρία. Μέσω των υπηρεσιών της CBA, η εταιρεία μας είναι πλέον ηγέτης στον τομέα της και γι’ αυτό τον λόγο η CBA είναι ο προτιμώμενος προμηθευτής μας για συμβουλευτικές υπηρεσίες και κατάρτιση. Έχουμε κάθε λόγο να συστήνουμε ανεπιφύλακτα την CBA.

Η συνεργασία μας με την CBA, σε μια σειρά εταιρικών έργων, όπως επιχειρηματικός σχεδιασμός, βελτίωση διαδικασιών και συμμόρφωση με τις απαιτήσεις υγείας και ασφάλειας στην εργασία, ήταν πολύ ικανοποιητική. Πετύχαμε τους στόχους μας και ταυτόχρονα επωφεληθήκαμε από τη συνεργασία μας, η οποία ήταν πάντα αξιόπιστη. Οι σύμβουλοι της CBA προγραμμάτιζαν για τη μέγιστη συμμετοχή των ενδιαφερομένων, τη μεταφορά τεχνογνωσίας και ήταν πάντα πολύ αποτελεσματικοί.

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις πολύ καλές εντυπώσεις που έχετε αφήσει στην εταιρεία μας, για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που μας έχετε προσφέρει. Με την εμπειρογνωμοσύνης σας στον τομέα μας, στην άμεση τους ανταπόκριση και στην επίλυση οποιονδήποτε προβλημάτων  το Ενοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης της εταιρείας μας είναι τώρα πιο εύκολο στη χρήση, πλήρως ενημερωμένο και απόλυτα κατανοητό. Η εταιρεία σας εντόπιζε συνεχώς τις ανάγκες μας και με επαγγελματισμό, αξιοπιστία, εμπειρία και γρήγορη παράδοση αποτελεσμάτων έκανε την εταιρεία μας μια από τις καλύτερες στον τομέα του αεροπορικού φορτίου. Χαίρομαι που η CBA ήταν η επιλογή μας σαν ο συνεργάτης μας. Ευχαριστούμε!

Η συνεργασία μας με την εταιρεία CBA ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια, μετά τον στόχο μας να τυποποιήσουμε τις διαδικασίες μας και μέσω της ανάλογη συμβουλευτικής υπηρεσίας να λάβουμε το Πιστοποιητικό Ποιότητας ISO9001.  H CBA είναι μακροχρόνιος συνεργάτης σε εκπαιδεύσεις για την τήρηση του Συστήματος Ποιότητας ISO9001, και εκτιμούμε την ξεκάθαρη και οργανωμένη υπηρεσία που λαμβάνουμε.  Συστήνουμε ανεπιφύλακτα την CBA σε μικρο-μεσαίες και μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς για συμβουλευτικές υπηρεσίες επιχειρηματικής φύσεως.»

Το ΚΕΒΕ συνεργάστηκε και συνεχίζει να συνεργάζεται με την CBA για την παρουσίαση σεμιναρίων και προσφορά υπηρεσιών για αειφόρο ανάπτυξη.  Η CBA επιλέχθηκε με βάση την εμπειρία και την υστεροφημία της στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών, και λόγω του γεγονότος ότι ο Κύριος Λούης Λοΐζου είναι εγκεκριμένος σύμβουλος επιχειρήσεων κατέχοντας τον τίτλο του CMC (Certified Management Consultant). Η CBA παρέχει υπηρεσίες προς το ΚΕΒΕ άμεσα και με απόλυτο επαγγελματισμό. Η ποιο πρόσφατη συνεργασία μας αφορούσε την πιστοποίηση με τα διεθνή πρότυπα ISO 9001:2015 και ISO 14001:2015 και την υποστήριξη μας στην συνεχή βελτίωση των συστημάτων διαχείρισης. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα την CBA για τον επαγγελματισμό, τη μεθοδικότητα αλλά και την προθυμία για παροχή άμεσων συμβουλών και λύσεων.

Η CBA, τα τελευταία 20 χρόνια, μας παρέχει ανεκτίμητες συμβουλευτικές υπηρεσίες. Η συνεργασία με την ομάδα της CBA μας έχει βοηθήσει σε διάφορα στρατηγικά αναπτυξιακά προγράμματα, όπως τη δημιουργία στρατηγικής, τη διαχείριση επιχειρηματικών κινδύνων, στρατηγικό σχεδιασμό και προετοιμασία εγγράφων προσέλκυσης επενδυτών. Επιπλέον, με την τεχνογνωσία και καθοδήγησή τους τα τελευταία χρόνια, έχουν βοηθήσει την εταιρεία μας να αποκτήσει και να διατηρήσει τα συστήματα διαχείρισης ISO 9001, ISO 14001 / EMAS και ISO / IEC 27001.

Οι υπηρεσίες της CBA συνέβαλαν καθοριστικά στην προσπάθειά μας να καινοτομήσουμε και να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα την CBA σε οποιονδήποτε οργανισμό.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διευθετήστε μια αρχική συνάντηση μαζί μας (χωρίς χρέωση) για να διαπιστώσετε ποιες από τις υπηρεσίες μας ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Μπορείτε επίσης να γίνετε συνδρομητές στο μηνιαίο ηλεκτρονικό ενημερωτικό φυλλάδιο για να λαμβάνετε τα νέα μας.

FacebookTwitterLinkedIn