Ξεκινήσαμε το 1989 με όραμα να είμαστε πρωτοπόροι στην παροχή ποιοτικών επαγγελματικών, υπεύθυνων και ανεξάρτητων υπηρεσιών συμβουλευτικής και κατάρτισης, στο ταχύτητα αναπτυσσόμενο οικονομικό περιβάλλον της Κύπρου και της ευρύτερης περιοχής.

Είμαστε περήφανοι γιατί μαζί με τους πελάτες και συνεργάτες μας στο δυναμικό ιδιωτικό τομέα και σε συνεργασία με το δημόσιο τομέα και άλλους φορείς, καταφέραμε να βάλουμε τη σφραγίδα μας μέσω της σημαντικής συνεισφοράς μας στην ανάπτυξη και ευημερία ενός μεγάλου αριθμού πελατών μας.

Μέσα από τα χρόνια καταφέραμε να εξελίξουμε την ομάδα μας και να τελειοποιήσουμε μεθοδολογίες, εργαλεία και τεχνικές, έτσι ώστε να συμβαδίζουμε με τη συνεχώς μεταβαλλόμενη επιχειρηματική πραγματικότητα, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας. Η επιτυχία μας βασίζεται, κυρίως, στην ικανότητα μας να προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες τόσο σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις όσο και σε μεγαλύτερους οργανισμούς με τρόπο που προσθέτει, άμεσα, αξία.

Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που η μεγάλη πλειοψηφία των πελατών μας θεωρεί ότι είμαστε η “Πρώτη Προτίμηση” ως συνεργάτες τους. Πέραν από την Κύπρο, η CBA ανέλαβε και υλοποίησε με επιτυχία έργα σε Ελλάδα, Ρουμανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Σιγκαπούρη. Η διεθνής μας εμπειρία ενδυναμώνεται περαιτέρω μέσα από τη συμμετοχή μας σε διάφορα έργα στον Ευρωπαϊκό χώρο, Μέση Ανατολή και Βόρειο Αφρική.

FacebookTwitterLinkedIn