Η CBA γιόρτασε 20 χρόνια από την ίδρυση της

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την ίδρυση της, η εταιρία LML CBA (Conquest Business Advisors) Ltd γιόρτασε το γεγονός, με πελάτες και συνεργάτες της, σε δεξίωση που παρέθεσε την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου. Στην δεξίωση παρευρέθηκαν στελέχη εταιριών και οργανισμών από ένα ευρύ φάσμα τομέων της Κυπριακής οικονομίας όπως υπηρεσίες, εμπόριο, κατασκευές, κρατικές και ημικρατικές υπηρεσίες, μεταποίηση, τοπικές αρχές, τουρισμός και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας CBA, κ. Λούης M. Λοΐζου, εξέφρασε σε χαιρετισμό του τις ευχαριστίες του προς όλους τους πελάτες και συνεργάτες της εταιρίας οι οποίοι ώθησαν την CBA στην επίτευξη του στόχου της – να καταστεί ένας ποιοτικός και αξιόπιστος οργανισμός παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών ο οποίος να προσφέρει εξειδικευμένες πρακτικές λύσεις που να προσθέτουν αξία στους πελάτες του.

Κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του ο κ. Λοΐζου ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνιών συνεργασίας της CBA με δύο εταιρίες του ευρωπαϊκού χώρου – την Ελληνική εταιρία παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών EURO EXCELLENCE που δραστηριοποιείται στον τομέα ποιότητας και παραγωγικότητας και την Αγγλική εταιρία KINGSWELL international που εξειδικεύεται σε θέματα Επιχειρησιακής συνέχειας (BCM).

Σύμφωνα με τον κ. Λοΐζου «οι συνεργασίες αυτές θα ενισχύσουν την ομάδα μας και θα συμβάλουν στην παροχή ακόμη πιο ποιοτικών υπηρεσιών, όπως και στην περεταίρω ανάπτυξη της εταιρείας μας».

Δείτε την παρουσίαση που έγινε κατά τη διάρκεια της δεξίωσης σε μορφή .pdf

Φωτογραφίες από τον εορτασμό

16122009_20xronia1 16122009_20xronia2 16122009_20xronia3